Представители на турската туристическа индустрия предлагат да се преразгледа системата ол

...
Представители на турската туристическа индустрия предлагат да се преразгледа системата ол
Коментари Харесай

Турция готви мащабни промени. Изчезва ли системата ол инклузив?

Представители на турската туристическа промишленост оферират да се преразгледа системата  " ол инклузив “ в някои хотели. Предвижда се в такива случаи туристите да могат да избират за кои храни и питиета да заплащат, написа турският в. Turizm Gazetesi.

Ръководителят на Средиземноморската асоциация на хотелиерите и туроператорите (AKTOB) Каан Кавалоглу стимулира нуждата от тази самодейност с възходящите разноски, на фона на комплицираната икономическа обстановка в Турция, както и със основаването на нови типове услуги с по-ниски цени за туристите.

Предложеният модел, условно наименуван „ плащаш толкоз, колкото използваш ”, е ориентиран най-вече към безалкохолната версия на all inclusive.

В Турция има хотели с безалкохолна система all inclusive, а през последните години се продават доста такива пакети, в това число на съветския пазар. Този вид пакети са насочени най-вече към фамилни почивки, предава Българска телеграфна агенция.

Според туроператорите почивките в Турция с безалкохолен вид на системата  " ол инклузив “ са със 7-10% по-евтини от нормалните. Засега не е ясно какъв брой по-икономичен ще бъде форматът „ заплати толкоз, колкото използваш ” спрямо обичайните пакети.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР